Sign In

x
#

WILD WEST KIDS - expozitie interactiva si educativa pentru copii

 • #Wild West Kids este o expozitie interactiva si educationala pentru copii cu varste intre 3-10 ani, special conceputa pentru centrele comerciale. Copiii vor trai o adevarata aventura in vestul salbatic, invatand despre cowboy si indieni, inconjurati de toatele elementele arhitecturale reprezentative, implicandu-se in jocuri captivante.

  Copiii vor fi costumati in cowboy si indieni, vor vizita oraselul din desert, vor extrage aur din mina, se vor intrece in cursa de cai, vor vizita tabara cowboy-ilor si vor canta la muzicuta, vor vizita satul indienilor, vor intra in cortul tepee si vor dansa in jurul focului, se vor duela cu banditii si vor face poze amuzante cu afisele Wanted si mustatile false.

  Copiii vor urma un traseu de aproximativ 60 minute, o adevarata aventura in Vestul Salbatic, vizitand insulele tematice unde se vor juca invatand.
 • # # # # # # # # #
 • # Download prezentare Wild West Kids format .pdf (4.3 mb).
  Download

  TRASEUL PARCURS DE COPII

 • Intrarea in Vestul Salbatic

  #

  Toti copiii vor intra in aventura vestului salbatic prin poarta special amenajata. Usile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, vor incanta pe cei mici. Odata trecuti de aceste usi, copiii vor parcurge traseul special amenajat, vor invata istoria vestului salbatic, vor fi implicati in multe activitati interactive, vor participa la concursuri si se vor distra de minune!

 • Costumarea copiilor in cowboy si indieni

  #

  Aventura in Vestul Salbatic incepe prin costumarea grupului de copii. Sunt puse la dispozitie mai multe tipuri de costume si accesorii, atat de baieti, cat si de fetite. Copiii vor putea alege ce costum si ce accesorii doresc sa poarte. Pistoale, carabine, tomahawk-uri, fiecare copil va alege ce doreste sa ia in aventura care urmeaza.
  Animatorii vor fi de asemenea costumati in cowboy sau indieni.

 • oraselul din desert

  #

  Dupa ce vor fi imbracati cu costumele tematice, copiii vor vizita orasul din desert. Animatorul le va povesti copiilor cum era organizat un asemenea oras, cum traiau oamenii, care erau cele mai importante cladiri si cele mai importate personaje ale Vestului Salbatic. Cladirea sheriff-ului, banca si salonul sunt cele 3 cladiri pe care copiii le vor vizita.
  De aici toti copiii vor pleca spre munti in cautarea aurului din mina.

 • mina de aur

  #

  Copiii vor intra in mina pentru a gasi aur. Pe peretii minei sunt mici pepite de aur. Impreuna cu animatorul, vor amplasa dinamita pentru a putea extrage aurul. Dupa ce dinamita va fi montata, copiii vor iesi afara si vor apasa pe detonator. Se va auzi o bubuitura de explozie si din tavanul minei vor cadea bucati de aur si pietre. Copiii vor intra din nou in mina si vor cauta printre pietre bucatile de aur. Mecanismul este controlat prin telecomanda de animator. Copiii trebuie sa le adune pe toate si impreuna cu animatorul le vor pune pe toate intr-un vagonet.

 • cursa de cai

  #

  Copiii vor intra in cursa cu cai. Caii sunt jucarii pony cycle, care pot fi calarite de copii si vor oferi acestora o experienta cat mai aproape de realitate. Copiii trebuie sa apese cu picioarele pe scari, saua se va ridica si picioarele calutului se misca, intaintand. O prezentare video a acestui tip de jucarie poate fi urmarita aici.
  Animatorul va organiza curse de cate 5 copii. La sfarsitul cursei toti copiii vor fi premiati cu insigne de sheriff.

 • tabara cowboy

  #

  Toti copiii se vor aduna in jurul focului artificial si se vor aseza pe busteni. Animatorul le va povesti copiilor cum isi faceau tabara cowboy, cum manau vitele si la ce foloseau aparatorile lor si bandanele. Ii va invata pe copii un cantecel si va canta la muzicuta. Copiii se vor putea urca si explora caruta western. In tabara va exista si jocul cu potcoavele, in care copiii vor trebui sa arunce potcoave pentru a nimeri stalpul din mijloc.

 • satul indienilor

  #

  Copiii vor ajunge intr-un sat indian unde vor invata despre indieni si istoria acestora. Aici vor putea intra intr-un cort tepee si vor invata cum se construieste un asemenea cort. In aceasta tabara este amplasata statuia unui indian, dar care are multe elemente lipsa. Aceste elemente se gasesc imprastiate in micul satuc indian: pene de indieni, arc, sageti, tomahawk, elemente vestimentare. Animatorul va indemna copiii sa potriveasca toate elementele pentru a reconstrui un indian adevarat. Toti copiii vor dansa in jurul focului si vor scoate sunete specific indienilor.

 • duelul cu banditii

  #

  A sosit momentul in care copiii se vor duela cu banditii cei rai. Animatorul va povesti copiilor despre renumitii banditi Billy the Kid, Jesse James si Butch Cassidy, despre jafurile pe care acestia le faceau, despre duelurile pe care le aveau cu sheriffii. Toti copiii vor avea pistoale de jucarie si animatorul le va explica scenariul: 3 banditi tocmai au jefuit o banca si au dat nas in nas cu cowboy si sheriffii (care sunt copiii). Banditii sunt realizati 2d si exista o mecanizare prin care pot fi culcati la pamant prin utilizarea unei telecomenzi.
  La semnalul animatorului toti copiii vor trage catre banditi. Animatorul va actiona o telecomanda prin care banditii vor fi culcati la pamant, dand impresia ca au fost nimeriti de copii. Toti copii vor duce inapoi in banca sacii cu bani si aur.

 • poze haioase cu afise wanted si mustati false

  #

  Toti copiii, impreuna cu parintii, pot face poze haioase cu afisele Wanted decupate, in spatele gratiilor de inchisoare sau simuland ca sunt ferecati in lanturi. Toata lumea, copii si parinti, poate folosi mustatile false pe bat pentru a se transforma in banditi, cowboy sau indieni.

 • Diplome pentru toti copiii

  #

  Toti copiii vor primi diplome pentru curajul si spiritul de echipa de care a dat dovada in cadrul aventurii din Vestul Salbatic.