Sign In

x
#

JUNGLE KIDS - expozitie interactiva si educativa pentru copii

 • #JUNGLE KIDS este o expozitie interactiva si educativa pentru copii, special conceputa pentru centrele comerciale. Copiii se vor aventura in jungla, invatand despre animale, inconjurati de elemente de butaforie de o calitate exceptionala, precum cele de muzeu, implicandu-se in multe jocuri interactive captivante. Vor invata prin joaca despre junga si misterele de aici.

  Imbracati in exploratori, copiii vor intra in inima junglei, explorand o pestera misterioasa, vor hrani crocodilul si hipopotamul, vor pescui piranha, vor descoperi urmele diverselor animale, vor intra in hatisul de liane cu pericole si vor culege serpi, vor ghici sunetele si blanurile animalelor si le vor imita, vor descifra diverse puzzle-uri, se vor distra cu dansul limbo si vor face poze comice cu masinuta safari.

  Copiii vor urma un traseu de aproximativ 60 minute, o adevarata aventura in interiorul junglei, vizitand insulele tematice unde se vor juca invatand.
 • # # # # # # # # # # # #
 • # Download prezentare Jungle Kids format .pdf (4.3 mb).
  Download

  TRASEUL PARCURS DE COPII

 • Pestera din jungla

  #Dupa ce vor fi imbracati cu costumele tematice, copiii vor intra in pestera din Jungla. Aici se vor auzi zgomote specifice junglei. Pe peretii pesterii vor fi scorpioni fosforescenti. Copii vor avea torte artificiale care vor lumina intunericul pesterii. Toti copiii vor cauta in pestera diverse obiecte pe care trebuie sa le culeaga. Cu aceste obiecte (bile) vor merge la zona podului miscator.

 • Podul miscator: hipopotamul si crocodilul

  #Copiii vor trebui sa traverseze raul plin cu animale de temut. Trecerea se va face pe un pod miscator, unde copiii trebuie sa-si mentina echilibrul. Toti copiii vor trebui sa hraneasca crocodilii si hipopotamii cu bilele pe care le-au cules in pestera. Gurile crocodilului si a hipopotamului vor fi deschise, iar copiii vor incerca sa tinteasca. Copiii vor invata despre mlastinile din jungla si animalele care traiesc aici.

 • Podul miscator - pescuim piranha

  #

  Copiii vor invata despre mlastinile din jungla si animalele care traiesc aici. Copiii vor afla despre temutii pesti piranha, iar apoi se vor lansa intr-o partida de pescuit cu undite magnetice.
  Se pot organiza doua echipe, iar echipa care pescuieste cei mai multi pesti va castiga!

 • Descopera urmele

  #

  Copiii vor trebui sa descifreze urmele animalelor. In zona cu nisip si pietre, vor fi amprente ale mai multor animale din jungla (leopard, hipopotam, crocodil, maimuta, elefanta). Animatorul va explica copiilor cum pot identifica urmele diverselor animale din jungla, explicandu-le forma labelor, greutatea care amplifica o urma, directia in care merge animalul, varsta acestuia etc.

 • Tabara din jungla

  #

  In aceasta zona copiii vor invata despre tipurile de junga si animalele din jungla. Vor invata sa identifice blanurile sau pieile animalelor in functie de coloritul acestora, vor auzi sunetele scoase de diferite animale. Copiii vor invata despre leoparzi, cameleoni, tucan, tigri, serpi, crocodili etc. Pe un panou de control exista butoane atribuite unor animale din jungla, iar cand acesta vor fi apasate se vor auzi sunetele scoase de aceste animale pe care copiii trebuie sa le identifice.

 • Puzzle animale

  #

  Toti copiii vor descifra puzzle-ul 3D in care trebuie sa reconstruiasca un elefant. Animatorul va povesti copiilor despre elefanti.

 • Printre liane

  #

  Toti copiii vor trebui sa parcurga o zona aglomerata cu liane. In vegetatia deasa vor fi amplasate cateva elemente de suspans: cativa serpi, scorpioni, paianjeni pe care copiii trebuie sa ii ocoleasca.

 • Aduna serpii

  #

  Toti copiii isi vor dovedi curajul in acest concurs, in care animatorul va imparti copiii in doua grupe care vor trebui sa adune cat mai multi serpi in decurs de 5 minute. Fiecare copil va avea la dispozitie un bat special de manevrat serpii si vor trebui sa adune toti serpii imprastiati prin iarba deasa. Animatorul va povesti copiiilor despre serpi, despre Anaconda sau sarpele Boa.

 • Imita animalul

  #

  Dupa ce copiii au invatat despre diverse animale din jungla, a venit un moment comic in care vor trebui sa imite diverse animale. Animatorul, impreuna cu copiii, vor invarti roata pe care sunt imprimate diverse animale. Roata se va opri in dreptul unui animal, iar copiii vor trebui sa imite acel animal sau sa raspunda la diverse intrebari ale animatorului.

 • Puzzle animale

  #Toti copiii trebuie sa rezolve puzzle-ul cu animale. Panoul fata/verso are doua puzzle-uri cu piese magnetice care asteapta sa fie rezolvat. Copiii pot fi impartiti in doua echipe, iar echipa ca va rezolva primul puzzle va castiga! Cele doua puzzle-uri reprezinta o maimuta si o zebra, iar copiii vor invata informatii interesante despre aceste animale.

 • Limbo jungle

  #

  A venit momentul in care toti copiii trebuie sa se relaxeze dupa aventura din Jungla. Asadar, in acest moment comic, copiii vor traversa pe sub o liana agatata de doi palmieri, printr-un dans Limbo. Inaltimea lianei va fi adaptata de animator in functie de dimensiunile copiilor. Se pot organiza si unele concursuri intre copii.

 • Fotografii haioase

  #

  Toti copiii, impreuna cu parintii, pot face poze haioase cu animalele din jungla. Vor fi amplasate mai multe modele de panouri foto pe care toti copiii le pot folosi pentru poze haioase. La final, toti copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit in aventura din Jungla.