Sign In

x
#

FROZEN TOWN KIDS

 • #

  Frozen Town Kids este un eveniment interactiv pentru copii pentru copii cu varste intre 3-10 ani, special conceput pentru centrele comerciale. Copiii vor trai o adevarata aventura la Polul Nord, inconjurati de toate elementele artice, implicandu-se in jocuri captivante.

  Copiii vor vizita cele 3 igluuri, se vor plimba cu trenuletul electric in tot centrul comercial, vor arunca la tinta cu bulgari, se vor juca cu foca cea vesela, vor fi implicati in diverse jocuri, vor face poze amuzante cu ursul polar.

  Copiii vor urma un traseu de aproximativ 60 minute, o adevarata expeditie la Polul Nord, vizitand insulele tematice unde se vor juca invatand.

 • # # # # # # # # #
 • # Download prezentare Frozen Town Kids format .pdf (4.0 mb).
  Download

  TRASEUL PARCURS DE COPII

 • GARA DE LA POLUL NORD

  #Trenuletul electric soseste in statia de la Polul Nord. Sub forma unui iglu de mari dimensiuni, cu picturi de gheata pe pereti, statia este incapatoare pentru toti copiii care doresc sa intre in marea aventura!
 • POFTITI IN VAGOANE

  #

  Aventura de la Polul Nord incepe prin imbarcarea tuturor copiilor in trenuletul electric. Spiridusii ii vor ajuta pe toti copiii sa intre in vagoane, iar conductorul va da semnalul de plecare in aventura. Animatorii vor purta costume tematice de spiridusi sau personaje Frozen.

 • CALATORIA CU TRENULETUL ELECTRIC

  #

  Trenuletul va pleca in traseul mult asteptat. Va plimba copiii in tot mall-ul, ajungand in statia din oraselul inghetat, unde copiii vor putea vedea cele doua igluuri gigant.
  Aici ii vor astepta parintii si animatorii, care ii vor primi cu multe jocuri captivante.

 • FOCA CEA VESELA

  #

  In primul iglu pe cei mici ii asteapta jocul cu foca cea vesela si cercurile colorate. Copii se vor distra invartind cercul in jurul lor si incercand sa nimereasca foca cu cercurile stralucitoare.

 • JOCURI CAPTIVANTE

  #

  Intre cele doua igluuri se vor organiza masute cu jocuri captivante. Aici, toti copiii au sansa de a s juca cu cele mai noi jocuri. Fiind o zona deschisa pentru toti, parintii pot participa impreuna cu micutii lor la o joaca pe cinste!

 • ARUNCAREA CU BULGARI

  #Marea bulgareala incepe. Cei mici vor intra in al doilea iglu unde ii asteapta un om de zapada. Animatorul va oferi copiilor o galetusa plina cu bulgari de zapada artificiala. Copii vor nimeri omul de zapada, incercand sa arunce bulgarii in gura acestuia. Se pot organiza diverse mici concursuri intre echipe de copii.

 • BANCUTA URSULET

  #

  Bancuta sub forma de ursulet ii asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari, pentru a face poze. Ursuletul hazliu se incadreaza foarte bine in peisaj, iar pozele abia asteapta sa fie incarcate pe Facebook pentru a le vedea toata lumea!

 • poze haioase

  #

  Panoul foto in care copii si parintii isi pot introuce fata pentru a se trransforma in ursuletul polar va fi cu siguranta un moment comic. Pozele vor fi urcate imediat pe retelele de socializare pentru a arata tuturor cat de distractiva a fost aventura din Oraselul Inghetat.